Back to Top

Systemisch werk en opstellingen

Wat is een opstelling?

Een opstelling is een effectieve manier om inzicht te krijgen in het systeem waarin jij verkeerd. Een systeem is een verzameling van elementen die een onderling verband met elkaar hebben en elkaar ook beïnvloeden.
Het doel van een opstelling is het zichtbaar maken van een verstrikking in een systeem. We kijken naar het enorme web waardoor alle personen en gebeurtenissen binnen een systeem met elkaar verbonden zijn en hun effecten hebben in het verleden, heden en toekomst.
Tijdens een opstelling wordt jouw vraag of vastgelopen proces in kaart gebracht. We werken met vloer ankers, poppetjes, steentjes etc.  
Een opstelling helpt om inzicht te krijgen in patronen, (ver)bindingen en verstrikkingen. Met deze inzichten is het makkelijker om keuzes te maken en een volgende stap te zetten.  

 

Wat kun je bijvoorbeeld opstellen?

•    Je gezin van herkomst
•    Je familie, ouders, grootouders, ooms, tantes etc.
•    Je huidige gezin
•    Je loopbaan, leidinggevende, collega’s en conflicten op de werkvloer
•    Je bedrijf
•    Jij en de ander

Alle systemen waar je deel uitmaakt en je meer inzicht in zou willen hebben, kan je opstellen.

Holistische gezinstherapie

Nieuwetijdskinderen, indigo kinderen, kinderen van deze tijd. Ze hebben een sterke intuïtie en ze zijn gevoelig voor de zichtbare en onzichtbare wereld om zich heen.

De maatschappij is (nog) niet ingericht op deze kinderen. Daardoor voelen de kinderen zich vaak onbegrepen en eenzaam. Dit zorgt voor fysieke problemen en/of  gedragsproblemen. Je kind is boos, verdrietig, onzeker en/of bang. Je wilt zo graag meer plezier en ontspanning binnen het gezin. 

Het is tijd voor een nieuwe manier van kijken naar kinderen. Wat willen de kinderen? Wat hebben ze nodig?

Ik help je om (weer) plezier en ontspanning binnen het gezin te creëren. Ik coach je bij het avontuur van het opvoeden van je kind van deze tijd. Je gunt je kind de ruimte om zijn/haar eigen ik te ontwikkelen. Je kind spiegelt instinctief alles wat er in zijn/haar directe omgeving voordoet. Soms kan je het gedrag van jouw kind plaatsen omdat je het gedrag herkent van jezelf. Soms zie je gedrag terug bij jouw kind welke je niet zo snel herkent, maar wel degelijk aanwezig is in jezelf. De Reversie Methode gaat terug naar het kind in jou en geeft op een liefdevolle wijze een duidelijk beeld van jouw gedrag waarop jouw kind reageert. Dat heeft als belangrijk voordeel dat je kind vanzelf mee veranderd als jij dat stukje in jezelf heelt.

Wanneer je kind het moeilijk heeft, raakt dat een stuk in jou. Het niet jouw kind dat je zo raakt, het is de pijn van jouw innerlijke kind. Als je als ouder in staat bent om de spiegel te vertalen naar jezelf, kan heling plaatsvinden.

Heeft je kind een blokkade, is de omgeving beperkend voor je kind om zijn/haar weg te bewandelen of is de problematiek ontstaan door het gemis aan een kernverlangen of door een blokkade vanuit de natuurlijke ontwikkeling van je kind. Vanuit de Reversie Methode is het duidelijk dat de problemen soms wel bij het kind lijken te liggen maar dat dat lang niet altijd zo is. Wanneer we niets aan de omgeving van het kind veranderen heeft het kind nog steeds geen ruimte om te groeien en zal het spanningen op bouwen die er uit komen door middel van gedrag of een fysieke kwaal. Samen onderzoeken we waar de kern van het probleem ligt, zodat je het vervolgens kunt helen. 

Het is mogelijk om losse sessie's te af te nemen of een traject van 5 sessie's waarbij therapie, healing en coaching gebruikt wordt.  

 

 

 

 

 

 

 

Energetische Coaching

Draag jij energie van iemand anders?

Voel jij je moe, zonder dat daar een duidelijke oorzaak voor is?

Voel je boosheid borrelen, terwijl je eigenlijk niet boos bent?

Of voel jij je verdrietig en kun je dit verdriet niet plaatsen?

Voel je iets anders dat je niet kunt plaatsen bij wie jij werkelijk bent?

 

Herken je dit?

Van alle gevoelens die wij ervaren, is 95% niet eens van jou!

Dat betekent dat slechts 5% wel van jou is.

 

Maar hoe kan dat dan?

Je pikt heel makkelijk energie van iemand anders op, en draagt het vervolgens.

Eigenlijk is dit een hele mooie gave en iedereen kan het. Alleen kan de één zich beter afsluiten dan de ander.

Sommigen hebben zich zelfs helemaal afgesloten, omdat al die gevoelens van anderen als lastig en te veel ervaren worden.

Anderen staan helemaal open en voelen alles wat er om hen heen gebeurt. Het is prettig als je de emoties van anderen wel voelt en het niet zelf draagt.

 

Ik leer je hoe je verbinding maakt met de aarde en helemaal aanwezig bent in jouw lichaam, in het hier en nu. Dit noemen we gronden of aarden.

Ik geef je tools hoe je de energie van anderen in jouw systeem kunt herkennen, scheiden en los laten. Zodat jij in je eigen energie en kracht kan staan!


Access Bars®

Wat is Access bars®?

Access bars® is een energetische hoofdmassage. Er zijn 32 meridianen op je hoofd. Deze meridianen bevatten alle ideeën, overtuigingen, emoties en overwegingen die je hebt opgeslagen in jouw energielichaam. Doordat ik deze meridianen aanraak, stroomt de energie door je lichaam. Oude energie die je vastgehouden hebt, mag losgelaten worden. Je kunt het zien als een ‘’reset’’. Je ligt op de massagetafel, met jouw kleren aan. Eventueel onder een deken. 

Heb je klachten zoals:

 • Burn-out
 • Omdenken
 • Moeilijk keuzes kunnen maken
 • Slecht slapen
 • Stress
 • Moeilijk kunnen ontspannen
 • Gezondheidsklachten
 • Migraine
 • Angst
 • Depressie
 • Gedachtes niet los kunnen laten
 • Druk in je hoofd
 • Examenvrees
 • Faalangst

Dan kan een Acces bars® behandeling helpen! Een Access bars® behandeling is voor alle leeftijden.

 

Wat is het effect van Access bars®?

De meeste mensen merken de effecten vrijwel direct na de behandeling. je kunt je heel ontspannen voelen, maar soms komt het ook voor dat je je eerst juist wat overprikkeld voelt. Geef jezelf wat extra rust en drink voldoende water, zodat jouw lichaam de afvalstoffen goed kan afvoeren. Uiteindelijk ervaar je rust en ruimte in je hoofd en lichaam, betere nachtrust en kun je (weer) helder denken. 

 

 

Reading

Loop je vast en wil je weten wat je nodig hebt om de stappen te maken die je zo graag wilt maken?

Je voelt aan alles dat ''iets'' jouw stroom blokkeert. Wat is dat ''iets''?

Je doet zo je best om van een patroon af te komen, steeds val je weer terug in het oude patroon. Waarom lukt het niet?

Ik stem mij af op jou. Ik kijk energetisch hoe het op dit moment met je gaat en wat je nodig hebt. Een reading helpt je net dat stukje verder, doordat je inzicht krijgt over jouw blinde vlekken, (familie) patronen, overtuigingen en wat je nodig hebt om een stap te maken. 

 

                          Kind Reading

Je kind huilt zo veel, je hebt alles al geprobeerd en je bent ten einde raad. Of je kind is boos en je komt er maar niet achter waar zijn/haar boosheid over gaat. Plast hij/zij regelmatig in bed, wil hij/zij niet eten of zijn er andere dingen waar je tegenaan loopt? Wil je weten wat jouw kind je duidelijk wilt maken? Een kind reading geeft je inzicht en informatie wat er nodig is. 

Kinesiologie

In je lichaam ligt informatie opgeslagen over je fysieke, emotionele en spirituele gezondheid.


Spieren reageren op spanningsveranderingen. De spieren worden als het ware de woordvoerders van het lichaam.

Wanneer een gedachte of herinnering je sterker maakt, zijn de spieren krachtiger. Bij een blokkade verslapt de spier.

Kinesiologie (spiertesten) is een middel om heel specifiek te achterhalen waar, waarom en wanneer er een emotionele blokkade is ontstaan.

Onze emoties zijn gekoppeld aan acupressuur punten. Door deze punten te activeren en er affirmaties bij uit te spreken wordt de blokkade vrij gemaakt.

Daarna brengen we de emoties in balans zodat ze je helpen i.p.v. blokkeren.

 

Je voelt je rustiger en meer ontspannen doordat de blokkade is opgeheven

Healing

Wat is healing?

Stimuleer het zelf helend vermogen van het lichaam en kom weer in balans.

Een healing is het stimuleren van het zelfhelende vermogen van het energiesysteem in en om het lichaam; de aura, chakra’s en energetische kanalen. Een blokkade kan ertoe leiden dat jouw energiesysteem vastloopt en daardoor niet meer goed doorstroomt. Dit geeft een reactie in je energiehuishouding, je gezondheid. Een onprettige, pijnlijke ervaring kan leiden tot een blokkade en/of trauma.

Herken jij één of meerdere van onderstaande punten? Dan kan een healing helpen!

 • Moeheid
 • Stress
 • Concentratie- en aandachtsproblemen
 • Fysieke klachten of pijnklachten
 • Emoties
 • Dromen
 • Problemen in relatie met anderen
 • Te veel verantwoordelijkheid nemen
 • Hoge eisen stellen aan jezelf, perfectionistisch zijn
 • Controledrang
 • Moeite om ergens te aarden/ gronden
 • Moeite met keuzes maken
 • Je overbelast voelen, uitgeput zijn of energieverlies hebben
 • Je afwezig voelen
 • Niet makkelijk kunnen voelen wat jouw gevoel is
 • Niet lekker in je vel zitten

Wat is het effect van een healing?

Een healing werkt op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Je voelt je steviger, rustiger en meer in balans. 

 

Healing Massage

Voel je ontspannen en kom weer tot jezelf. 

Tijdens de healing massage begeleid ik jouw energiestroom met mijn handen. Ik masseer je liefdevol en zacht, in verbinding. Ik nodig jouw energie uit om te stromen en los te laten wat losgelaten mag worden op dit moment. Tijdens de healing massage lig je op de massage tafel met kleding aan, evt. onder een deken.

Een healing is voor alle leeftijden mogelijk.

 

 

 

 

Meer weten?