Back to Top

Ik heb contact opgenomen met Karin omdat ik mij onzeker voelde wb het gedrag van mijn kinderen en hoe ik daarop reageerde. Met Karin heb ik onderzocht waar deze onzekerheid vandaan kwam en hebben we naar oplossingen gezocht. Ik ervaar hierdoor veel meer rust en vertrouwen in mijzelf en er is ook meer rust in mijn gezin.

Een vriendelijke ontvangst en een prettige, schone ruimte. Karin Stelde me direct op mijn gemak. Ik kon kiezen kleding aan of uit. Ze zette zachte muziek op en begon met de healingmassage. Wat ik bijzonder vond was dat haar handen de emotionele pijnplekken feilloos vonden. Ze benoemde ook de emoties die ze voelde en kon duiden waar dat over ging. Voor mij klopte dit helemaal. Ik kon loslaten wat ik mezelf niet had toegestaan om te voelen. Thuis heb ik nog direct mijn boosheid ontmoet...Al met al, zeker voor herhaling vatbaar.

Lieve Karin,

Ik heb door je behandelingen inzicht gekregen, goede begeleiding en zit beter in mijn vel. Het is heerlijk om weer positieve energie te voelen. Bedankt, het voelt als een reset! Ik hoop dat andere mensen zichzelf ook een reset gunnen!

Voordat ik een Access bars behandeling krijg van Karin ben ik overprikkeld en gestrest. Dit heb ik op school en thuis soms ook.

Na de access bars behandeling ben ik moe. De volgende dag voel ik mij vrolijk, blij en niet geprikkeld. Dat is een goed gevoel. Op school kan ik mij dan ook beter concentreren. 

Ik vind de access bars behandeling leuk. Ik voel dat de stress weggaat en het ontspant en dan val ik in slaap. Het bedje ligt ook lekker. 

Ik vind Karin heel aardig en relaxed. 

Jongen, 10 jaar. 

 

Mijn man en ik verwachten ons eerste kindje waardoor we graag een privé familieopstelling wilden doen om inzicht te krijgen in familiepatronen. Karin bracht ons inzicht in familiepatronen maar ook in eigen aangeleerde patronen, we kregen advies om daarmee om te gaan. We vonden het fijn dat het geen lang traject is maar dat alles vrijblijvend is, met 1 sessie voel je je al geholpen maar je bent vrij om terug te komen.
Mijn man zag het in eerste instantie niet heel erg zitten maar we voelden ons op ons gemak bij Karin en zijn blij dat we geweest zijn. We raden de familieopstelling bij Karin zeker aan, sterker nog, dat hebben we al in onze omgeving gedaan :)

''Bij Karin geweest voor een healing massage. Na een stressvolle tijd was het heerlijk ontspannend. Karin zorgt voor warmte en rust en neemt de tijd voor je. Een mooi cadeau voor mezelf!''

Met liefde en zachtheid een healing massage ontvangen van Karin. Op een verwelkomende manier ben ik ontvangen. Na een kort gesprekje mocht ik op de massagetafel gaan liggen. Door aanrakingen op de juiste plekken en in verbinding kon ik loslaten. Met een ''paar kilo'' minder en meer rust ging ik weer lekker naar huis. Dank je wel Karin, tot volgende X :-)

Ik heb een sessie holistische gezinstherapie ervaren bij Karin. Er is veel bewustwording gekomen bij mij. Door middel van spiertesten is duidelijk geworden dat er bij mij een oud trauma zat, dat ik koppelde aan de situatie van mijn zoon. Ik maakte het probleem van mijn zoon groter door mijn negatieve ervaringen waar mijn zoon weer op reageerde. Nu is er veel meer rust gekomen in ons gezin. Dat is echt heel fijn! Dank je wel Karin. 

Met mijn chronische depressie zo vaak verkeerd begrepen, zo vaak gehoord dat ik moest leren praten, nou met mijn praten gaat het prima!

Met mijn hoofd inmiddels ook, door Karin.

Ze geeft mij af en toe een 'apktje' 😁 of te wel een access bar therapie en tips wat ik op dat moment kan doen.

Sindsdien is mijn hoofd veel rustiger en kan ik alles zo veel beter aan!

Mensen ook als je denkt, dit is mij te 'zweverig' gewoon doen! Ik snap er weinig van, maar Karin is echt een topper!

Karin je bent een topper.

Ik ben heel dankbaar voor je behandeling, access bars, gisteren.

Het was heerlijk! Ik voel mij lichter en heb heerlijk geslapen.

Via een bekende ben ik bij Karin terecht gekomen ivm klachten.

Ik kon al snel voor een intake en behandeling komen. Dat vond ik fijn.

Door middel van spiertesten is er voor mij een hoop duidelijk geworden.

Hier ben ik erg blij mee.

En ik merk het verschil van voor dat ik bij Karin ben geweest en daarna.

Ik voel mij een stuk beter en dat merk ik thuis ook.

Karin is een vriendelijke vrouw en neemt echt de tijd voor je. En dat is heel fijn.